Australië

nieuws
De bekende Australische soapserie Neighbours, in Vlaanderen beter bekend als Buren, heeft na 33 jaar voor de eerste keer een holebihuwelijk in de serie.
In de Australische serie Neighbours werd vorige week voor het eerst een expliciete seksscène in beeld gebracht tussen twee gay personages.
nieuws
Dit weekend is Sydney Mardi Gras gevierd. Dat is de grootste en grootse gaypride in Australië. Levend icoon Cher was veruit de headliner van deze veertigste editie. Ze trad op tijdens de afterparty.
nieuws
Er nemen vijftien out atleten deel aan de Olympische Winterspelen in Pyeongchang in Zuid-Korea. Onder hen de Belgische kunstschaatser Jorik Hendrickx. Ook Sophie Vercruyssen en Kim Meylemans maken...
Ondanks protest van onder meer actievoerders en tennislegende Billie Jean King behoudt de Margaret Court Arena in Melbourne zijn naam.
Na het Australische volk en de Senaat keurde nu ook het Australische parlement de openstelling van het huwelijk goed. Hierdoor kunnen Australische koppels van hetzelfde geslacht in het...
nieuws
Met een grote meerderheid heeft het publiek in Australië ervoor gekozen om het huwelijk open te stellen voor holebikoppels. 61,1% stemde voor, 38,4% stemde tegen.

Pagina's

Hier niet op klikken aub