Wedstrijden

Foto van bedlakens met daarop de tekst: Het Seksboek: Alles over lichaam, liefde en seks
wedstrijd
Al jaren haalt Goedele Liekens alles uit de kast om seks bespreekbaar te maken, maar nog steeds rust er een taboe op. ZIZO mag exemplaren weggeven van haar nieuwe publicatie: 'Het Seksboek'.
Spot On
wedstrijd
Toneelvereniging Spot On blaast 5 kaarsjes uit en viert dat met een ontspannende cruise op de Middellandse Zee! Het gloednieuwe stuk “Vaar wel, bomma!” speelt zich namelijk af op een cruiseschip. Dit...
Holebifilmfestival
wedstrijd
Het 19de Holebifilmfestival komt eraan. Ze verwelkomen ons van 8 tot en met 29 november op diverse locaties in Vlaanderen.
And then we danced
wedstrijd
Vanaf 6 november is And Then We Danced, de Zweedse oscarinzending, uit in de Belgische bioscopen. Een charmante, gevoelige print van regisseur Levan Akin, een Zweed met Georigische roots.
Twee mannen liggen in het gras, de een heeft zijn hoofd op de borst van de ander gelegd
wedstrijd
'Maurice' uit 1987 wordt weleens de voorloper van 'Call Me By Your Name' genoemd. Recent kwam een gerestaureerde versie in de bioscoopzalen. Een DVD-release kon niet uitblijven. Wij mogen er een...
Een man met opvallende podiumkledij en zonnebril met daarboven de tekst Rocketman
wedstrijd
'Rocketman', de film die gebaseerd is op de beginjaren van Sir Elton John, is nu beschikbaar op dvd en ZIZO mag dvd's weggeven.