Zoekertjes

Met spijt in ons hart delen we mee dat ZIZO, het (online) magazine van çavaria, er na bijna 30 jaar mee ophoudt. Wil je weten waarom? Je leest er hier meer over.
Çavaria blijft via al hun communicatiekanalen inzetten op mooie verhalen en LGBTI+ nieuws. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier snel in voor de nieuwsbrief van çavaria.

 

Op ZIZO kan je een gratis zoekertje plaatsen. Je moet je wel vooraf even registreren om toegang te krijgen tot de zoekertjes.
Ben je reeds geregistreerd? Dan kan je hier inloggen.

Schrijf eerlijk en kort wie je bent en wat je zoekt. Zoekertjes met duidelijk commercële inslag worden niet gepubliceerd, vraag daarvoor de advertentietarieven

Om een zoekertje te plaatsen op ZIZO moet je zestien jaar of ouder zijn. Ben je jonger? Misschien past je oproep wel op het forum van Wel Jong Niet Hetero. Ook het veilige online platform min19.be kan interessant zijn voor jongeren die holebi, transgender of zoekende zijn. Ben je op zoek naar info of een luisterend oor? Je bent gratis en anoniem welkom bij de Lumi. Een overzicht van verenigingen en activiteiten vind je op hun website.

Veel succes!

Hier niet op klikken aub